Vučić: Borim se za suverenu Srbiju, bez obzira na cenu!

Niko ne voli Srbiju više od nas, poručuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ističući da je spreman da se za suverenost i samostalnost Srbije bori bez obzira na to koliku cenu će morati da plati zbog toga i da se svojih protivnika nimalo ne plaši.

Na pitanje da prokomenariše za nedeljno izdanje lista „Alo“ to što se Srbija po ko zna koji put u istoriji našla u procepu između velikih sila i njihovih interesa i da li postoji način da se zaštitimo, Vučić kaže: „Ljudi u Srbiji moraju da znaju da atmosfera u kojoj vodimo spoljnu i unutrašnju politiku nije nimalo laka i prosta. Kada vide pritiske sa raznih strana to je zato što predstavnici tih zemalja zastupaju interese svojih država, a ne zato što mnogo vole Srbiju.“

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić kaže da će odluka o izborima, beogradskim i eventulano parlamentarnim, biti doneta naredne subote kada će biti održane sednice dva glavna organa Srpske napredene stranke.

„Odluku o izborima saznaćete brzo, već u sledeću subotu, kada će biti održane sednice Predsedništva i Glavnog odbora SNS.To će biti dan kada će biti doneta konačna odluka o tom pitanju. Svestan sam da smo vrlo blizu poraza na gradskim izborima. To ne znači da nisam zadovoljan rezultatima našeg rada i da se nećemo boriti da na izborima postignemo što bolji rezultat“, rekao je Vučić u intervjuu za list „Alo“.

Izvor: Tanjug

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *