VUČIĆ O JEREMIĆU: Onaj koji je jednom radio protiv Srbije, uvek će raditi protiv Srbije!

Suština je u tome da neko ko je jednom radio protiv svoje zemlje radiće uvek protiv svoje zemlje, rekao je predsednik Srbije komentarišući tvrdnje Vuka Jeremića da će izazvati nemire na severu Kosova i Metohije.

– Što se tiče političara koji rade protiv svoje države, suština je u tome da neko ko je jednom radio protiv svoje zemlje radiće uvek protiv svoje zemlje. Ja sam rekao da će biti pritisaka i spolja i iznutra, a mi nemamo drugog izbora nego da se borimo za Srbiju – rekao je Vučić i dodao:

– A ti koji iz Njujorka, Ohrida i Istanbula pozivaju na nerede u Srbiji, o njima nemam šta da kažem.

Veliki broj građana dočekao je predsednika Srbije ispred fabrike. Kruševljani su predsednika dočekali aplauzom i sa transparentom „Hvala Vučiću“, a on im je, u kraćem obraćanju, poručio da će biti još fabrika kako bi bilo posla za žitelje Rasinskog okruga.

On je podsetio da su im se mnogi smejali i nisu verovali kada se pre nekoliko godina krenulo u razgovore za fabriku Kromberg i Ssubert, a danas je u njoj, ističe, zaposleno 560 ljudi iz Kruševca i Rasinskog okruga.

– Biće 2.500 zaposleno i to nije kraj. Dovodićemo nove fabrike. Hoćemo da zaposlimo Kruševac, da vratimo nadu u budućnost svima u Kruševcu, Ćićevcu, Varvarinu… – rekao je on.

Predsednik je poručio da su pred nama teška vremena, mnogo pritisaka i spolja i iznutra i da je zato važno da svi ostanemo jedinstveni i čvrsti i da sačuvamo Srbiju i da ona ide napred.

– Da vi budete bogatiji, da vam deca budu živa i zdrava, da ih bude mnogo više nego što ih imamo danas…Sve najbolje vam želim i vidimo se uskoro nekom sličnom prilikom. Hvala vam – rekao je Vučić.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *