Vučić odgovorio na provokacije nakon meča Srbija – Švajcarska!

Vučić je istakao da je srpska nacija ponosna i u bolu i u radosti, a mrziteljima Srbije i albanskim provokatorima je poručio da slobodno nastave i dalje da nas mrze jer to govori o njima, kao i o nama.

– Ponosan sam na naše građane, naša nacija je bila ujedinjena u tugi sinoć i mislim da teško da smo ikada bili tužniji. Ali nikoga nismo vređali, bili smo tužni zato što volimo svoje zemlju, a ne zato što mrzimo druge. Mi ćemo podržati naše sportiste, verujem u pobedu na sledećoj utakmici, a i ako JE ne bude, jedanko ćemo da volimo svoju zemlju i sportiste i uvek da budem uz njih rekao je predsednik i dodao da nikada nećemo pevati provokativne pesme kao što su pojedini slavili uz stihove „stići će vas naša ruka i u Srbiji…“.

– Ne treba nam pesma protiv drugih, ni mržnja, a oni nas neka mrze, to govori i o našoj i njihovoj velčičini. Svako će sebe da pronađe. Ponosan sam na građane Srbije i ponosan sam što, čak i ako smo tužni ujedinjeni smo u ponosu. Jedva čekamo da ujedinjeni ponovo navijamo i da se borimo za svoju zemlju, a vama braćo Rusi čestitam na dosadašnjim pobedama – zaključio je Vučić.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *