VUČIĆ: Svi u Beograd 19. aprila, da pokažemo koliko je jaka pristojna Srbija!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas iz Zrenjanina, sa centralnog skupa u okviru posete Srednjebanatskom okrugu, građane iz tog dela Srbije, ali i cele zemlje, da dođu u Beograd na skup 19. aprila i da pokažu koliko je snažna demokratska, nacionalna, ali i moderna, poštena, pristojna i jaka Srbija.

„Mesecima trpimo – to je naš posao i obaveza da pokažemo demokratsko opredeljenje, trpimo to što nas manjina vređa i govori šta hoće. Ali, kad krenu da prete nasiljem i testerama i vešalima – ne nama, nego narod celom, onima koji neće da slušaju naloge spolja, moja poruka sve vas je da ćemo na miran način i cvilizovano da vam odgovorimo“, rekao je on i dodao:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je da je čuo da je Boris Tadić danas bio u Zrenjaninu i da je, kada je video koliko je ljudi na ulicama, mislio da su u pitanju velike demonstracije, umesto skup u okviru kampanje Budućnost Srbije i da se zbog njega okupilo toliko ljudi.

Srbija je danas drugačija zemlja, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić onima koji osporavaju rezultate njegove politike, vidljive, kako je nabrajao u Zrenjaninu, u novim auto putevima, novim fabrikama, radnim mestima, boljem standardu, sigurnoj i punoj državnoj kasi.

Izvor: Tanjug

One thought on “VUČIĆ: Svi u Beograd 19. aprila, da pokažemo koliko je jaka pristojna Srbija!

  • 1. априла 2019. at 17:06
    Permalink

    Predsednice, pokazite pristojnu Srbiju tako sto cete naterati vojsku i tuzilastvo da ne zataskavaju ubistvo moje kcerke, razvodnika Bojane Milanovic. Menjaju iskaze, obdukcija nula, uvidjaj da nije toliko tragican bio bi komican. Nerad, mito i sve po redu. Pokazite koliko cenite clanove svoje stranke, zene, vojnike i majke. Ubili su je u 14-oj nedelji trudnoce.
    Hvala

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *