VUČIĆ U LUČANIMA BESNEO NA DIREKTORA SRBIJAVODA: Puzoviću, kad nešto radite, radite do kraja. Završavajte to sve, neću da čujem da se negde izlilo!

redsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi poplavljena područja na teritoriji Krupnja, Lučana, Guče, Kraljeva, Sirče i Trstenika.

12.05 – Predsednik stigao u Guču.

11.40 – Ovde je nešto teža situacija nego u Krupnju, ali lakša nego 2014. godine. Pokazali smo da ljudskim radom možemo koliko-toliko da pobeđujemo ljudsku prirodu.

Ovde je bio problem u 180 metara zaštitnog bedema, zbog svađe opštine i trojice vlasnika čije je to. Što se Krupnja tiče gotovo da je perfektan posao urađen, ali ima 5 bujičnih reka.

Mi smo u Lučane uložili milione evra, zato su mi ljudi posali. Moramo da pronađemo način da rešimo Grdicu, jer je naselje u depresiji gde nisu davane dozvole. Šta god da padne i 30 litara poplave su. Moramo da dovedemo naše sručnjake, ako ne njih onda iz Nemačke. Najveći deo toga smo rešili.

11.30 – Vučić je obišao kuću u naselju Krstac koja je stradala u poplavama.

– Sam sam kriv što nisam došao ovde 100. put da prekontrolišem da li ste sve završili do kraja, poručio je Vučić direktoru JP Srbijavode Goranu Puzoviću.

– Kad nešto radite, radite do kraja. Završite i Bogošticu i ceo sliv Bjelice neću da čujem da se negde izlilo – bio je oštar Vučić.

11.20 – Milovan Miliojević, kojem je sin tragično stradao u firmi „Milan Blagojević“ u Lučanima zatražio je od predsednika Vučića da se uključi u istragu o smrti njegovog sina.

– U ponedeljak u 11 dođi kod mene, čekam te, tragedija tvoje porodice je užasna – poručio je Vučić.

11.00 – Vučić je okupljenim građanima rekao da u Đeraću unštenih kuća ima 18, u Krstacu 6, a ukupno oko 30 do 40 stambenih objekata u opštini Lučani koji su totalno uništeni.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *