VUČIĆ: ZEMUNSKI KLAN STVORILA PRETHODNA VLAST!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, reagujući na izjavu Bojana Pajtića da Srbijom vlada političko krilo zemunskog klana, kaže da je zemunski klan formirala prethodna vlast preko Ljubiše Buhe Čumeta i svih ostalih.

Vučić je novinarima u Helsinkiju rekao da ne zna šta da odgovori ljudima koji svoju fotelju čuvaju do poslednjeg dana, sa pet ili šest odsto podrške, jer im je „mnogo važno da uživaju u svojim foteljama“.

– Što se tiče zemunskog klana svi su oni bili deo zemunskog klana. U njihovo vreme su se ljudi ubijali po ulicama, imali smo dva, tri ubistva dnevno koja nikada nisu istražena. Danas imate sedam puta manje ubijenih u Beogradu nego što je bilo u vreme mafijaške vladavine Bojana Pajtića, Borisa Tadića, Dragana Ðilasa – rekao je Vučić.

Navodi da je zemunski klan formirala prethodna vlast preko LJubiše Buhe Čumeta i svih ostalih.

Dodaje da otuda dolaze i kritike, kako je rekao, „polupismenih analitičara“ zbog pada na Duing biznis listi, iako je Srbija najbolja u regionu po tom pitanju i samo je jedna zemlja ispred nas.

Na Duing listi Srbija je, podseća, ispred Hrvatske, BiH, Crne Gore, Albanije.

– Bili smo iza svih njih u vreme Bojana Pajtića i ostalih mafijaša. Za mene je mafijaš onaj koji krade od dece iz Heterlenda, koji krade od hendikepirane dece, kao što je krao Bojan Pajtić zajedno sa njegovim saradnicima, milion i po evra su potrošili narodnih para da bi izgradili ništa, trebalo je da izgrade nešto za hendikepiranu decu – naglasio je Vučić.

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić za današnji NIN je rekao da je vladajuća Srpska napredna stranka političko krillo zemunskog klana.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *