Vuk se seli iz Arkanove vile: Nema više para za luksuzan život!

Narodna stranka Vuka Jeremića uskoro se seli iz luksuzne vile koju je iznajmljivao od udovice Željka Ražnatovića Arkana u neki manji i jeftiniji prostor, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.

Prema rečima našeg sagovornika, Jeremić je svojim stranačkim kolegama kazao da više nema para da plaća taj prostor, te da je stranka u krizi i da će morati da im smanji plate.

  • Niko od funkcionera Narodne stranke nije poverovao u ovu Jeremićevu priču jer je dovoljno pogledati na njegov Instagram profil i videti kakvim životom živi. Luksuzan stan, preskupa putovanja i odeća dominiraju na svakoj slici koju objavi lider Narodne stranke – navodi naš izvor i dodaje da su u toj stranci svi razočarani što ih predsednik ovako providno laže.
  • U stranci je održan kolegijum na kojem je Jeremić saopštio da nemaju više toliko para za kiriju, a prisutnima je rečeno i da će svi koji rade za stranku ubuduće biti prijavljeni na minimalac, a ostatak para će primati na ruke, s tim da će i taj ostatak biti umanjen – objašnjava naš izvor iz Jeremićeve stranke i dodaje da su nakon kolegijuma svi ljuti.

Prema rečima našeg sagovornika iz Jeremićeve partije, prava istina je potpuno drugačija.

  • Jeremić para ima, ali vidi da ga narod neće. Gomilu novca je uložio i u saradnike i u prostorije, ali i njegov lični rejting, ali i rejting Narodne stranke i dalje padaju, pa su sada su na nivou statističke greške. Zbog toga je odlučio da zavrne slavinu, pošto njegova sujeta mu ne dozvoljava da shvati da mu građani ne veruju zbog pogrešnih poteza koje je napravio dok je bio na vlasti, ali i skandala koji se povezuju s njegovim imenom. On za sve neuspehe krivi stranačke saradnike, te je zato odlučio da ih kazni i da im smanji plate – objašnjava naš dobro obavešten izvor.
  • „Alo!” je pisao da Jeremić od Natalije Martinović, bivše žene Željka Ražnatovića Arkana, godinama iznajmljuje luksuznu vilu u opštini Savski venac, u kojoj je smešten njegov CIRSD, kao i sedište njegove Narodne stranke. Jeremić je s Natalijom, s kojom je Arkan bio u braku 13 godina i s kojom je živeo u toj vili, direktno pregovarao o iznajmljivanju objekta i poprilično se cenkao.
  • Izvor:Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *