Za lepotu Minje Miletić zadužena je DIVA!

 

Suzana Mančić decenijama je jedno od najlepših televizijskih lica bivše Jugoslavije, a kako je nekada krasila naslovne strane najpopularnijih magazina i proram tv kanala bivše zajedničke države, tako i dan danas važi za jednu od najlepših žena i tv lica u regionu.

 

Ipak, malo ko zna da se o njenoj lepoti brine samo i isključivo Diva laser centar iz Beograda. Najpoznatiji prestonički centar za estetsku i lasersku medicinu Diva, od nedavno se nalazi na još jednoj lokaciji u prestonici. Među prvima, novu ordinaciju posetila je upravo Suzana Mančić koja je probala nekoliko, od brojnih izvrsnih tretmana koje Diva nudi. Niz lasera najnovije generacije ono je što pored stručnog osoblja čini Diva laser centar jednim od najboljih regionalnih centara za estetsku i lasersku hirurgiju i upravo zbog toga su na korak ispred svih drugih kompanija iz ove oblasti.

Svoju lepotu poverila im je i Suzanina mlađa koleginica, poznato tv lice televizije N1 Minja Miletić, a poverenje ovom centru poklonile su i brojne druge poznate ličnosti koje upravo zaslugom Dive, plene svojom lepotom godinama unazad.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *