ZADRUGARKA BACILA CRNU MAGIJU NA TOMOVIĆA Mina odnela Vladimirove gaće kod vračare!

Da se stara ljubav teško zaboravlja, dokaz je Mina Vrbaški, koja je nekoliko nedelja pre ulaska u „Zadrugu 4“ otišla u Novu Pazovu kako bi bacila crnu magiju na Vladimira Tomovića, saznaje „Alo!“.

Mina i Vladimir, Foto: Printscreen/Youtube

Kako naš izvor tvrdi, zadrugarka se po preporuci bliske prijateljice uputila kod vračare koja se decenijama bavi crnom magijom ne birajući sredstva da bude sa dečkom prema kojem gaji emocije gotovo dve godine.
– Iako to Mina nikada ne bi priznala, Vladimir je glavni razlog zbog kojeg je pristala da uđe u „Zadrugu“. Zaljubljena je u njega otkako ga je upoznala i sa kim god da je ušla u vezu, nije uspevala da ga preboli. Budući da joj je tokom prethodne sezone jasno stavio do znanja da ne želi da bude s njom, Mina se odlučila na očajnički potez. Drugarica joj je preporučila ženu poznatu po tome što spaja ljude, pa se bez ikakvog razmišljanja uputila u Novu Pazovu – ističe izvor i otkriva da je Mina za vradžbine iskoristila bokserice koje je tokom prethodne sezone ukrala od Vlade.

Vladimir i Mina

Vladimir i Mina, Foto: printscreen/Youtube


– Mina je prethodne godine ukrala Tomovićeve bokserice i majicu za spavanje, koje je odnela kod vračare. Donji veš je oduvek korišćen za bacanje crne magije i po verovanju najbrže dovodi do toga da se osoba omađija. Malo je reći da je bila presrećna kada je to čula. Kako bi bile sigurne da će crna magija uspeti, majicu za spavanje je ostavila kod vračare kako bi početkom godine sve ponovila i tako povećala šansu da bude s Vladom – navodi izvor i dodaje:
– Umesto da ćuti o svom sramnom postupku, ona se time pohvalila prijateljicama, pa je pitanje vremena kada će sve doći do Vladimira. S obzirom na to da je on veliki pravoslavac, nastaće karambol. Pitanje je samo trenutka kada će to otkriti, a ta situacija se neće dobro završiti za Minu – zaključuje izvor „Alo!“.

AUTOR:Alo.rs/Olivera Konatar 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *