IMG-06c4ad79224aa0b24c67b38976bd4129-VFOTO: R.GATEL / RAS SRBIJA

Stravičan zločin u Novom Sadu rano jutros otkrio je sestrić porodice Pajić koji je otvorio vrata kapije njihove kuće u Ulici Petrefija Šandora i video brojne tragove krvi!

Trostruko ubistvo u Novom Sadu

Šokirani mladić odmah je pozvao policiju koja je ušla u kući ove porodice i u njemu zatekla tri tela, majke, oca i ćerke. Svi su imali rane na glavi.

FOTO: R.GATEL / RAS SRBIJA

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu Janković (32). Policija je odmah blokirala i obezbedila dokaze na mestu nezapamćenog zločina.

Za ovo brutalno trostruko ubistvo osumnjičen je G. J. (36), suprug ubijene Mirjane, inače vulkanizer iz Veternika. Kako saznajemo, njega je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

FOTO: R.GATEL / RAS SRBIJA

Kako saznajemo, protiv G. J. postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

Prema prvim informacijama, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. G. S. je, navodno, ubio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara.

Policija intenzivno traga za ovim muškarcem, a na licu mesta obavlja se uviđaj, a kako javljaju svedoci vidljivi su brojni tragovi krvi.