ŽELJKO MITROVIĆ: VUČIĆU POČISTI LOPOVE I REKETAŠE

Власник и директор Пинка Жељко Митровић огласио се на Твитеру и изнео став да у Српској напредној странци има рекеташа, а онда поручио председнику Србије Александру Вучићу да је време да „почисти лопове, посебно рекеташе из сопствених редова“.

– Верујем да мом другу Вучићу, поред његовог натприродног политичког и државничког талента, сада треба још једна моћна другарска помоћ. Време је да почисти лопове, а посебно рекеташе из сопствених редова! Нисам ја анђео, али сам за све те лудаке који упропастише Телеком, Анђео – написао је Митровић на Твитеру.

Међутим, власник Пинка се овде није зауставио. Он се уротио и против чланице савета РЕМ-а Оливере Зекић, која је, према Митровићем речима обезбедила два милиона евра од Телекома породици Јоксимовић, а онда поручио да „ако ово прође, он оде на Марс“.

– Можда је трач, да је Оливера Зекић средила да фамилија Јоксимовић добије два милиона евра од Телекома за некакве будуће фиктивне “БАЈКОВИТЕ” кабловске канале! Ок, можда је то бизнис а можда и не! Можда сви мисле да ја нисам сасвим нормалан, али ако ово прође ја одох на Марс заувек – написао је Митровић.

Željko Mitrović@zeljkomitrovic

Mozda je trač, da je Olivera Zekić sredila da familija Joksimović dobije 2 mil evra od Telekoma za nekakve buduće fiktivne “BAJKOVITE”kablovske kanale! Ok, mozda je to biznis a možda i ne! Možda svi misle da ja nisam sasvim normalan, ali ako ovo prodje ja odoh na MARS ZAUVEK!

Željko Mitrović@zeljkomitrovic

Verujem da mom drugu Vučiću, pored njegovog natprirodnog političkog i državničkog talenta,sada treba jos jedna moćna drugarska pomoć, vreme je da počisti lopove a posebno reketaše iz sopstvenih redova! Nisam ja andjeo ali sam za sve te ludake koji upropastiše Telekom, ANDJEO!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *