ŽENA SA LJUBAVNIKOM RAZMENILA 12.500 BOLESNIH PORUKA: Do detalja su opisali silovanje dece, a kada su policajci sve pročitali nije im bilo dobro

Izopačena majka i njen ljubavnik osuđeni su na ukupno skoro 50 godina zatvora zbog „detaljnog planiranja“ silovanja njene tada petogodišnje ćerke i sina, koji je još bio beba.

Oni su četiri meseca „sistematski“ seksualno zlostavljali dvoje dece, a 12.500 poruka na „What’sApp“-u otkrivaju da su izopačene zločine planirali do detalja. Ženin ljubavnik je imao „perverzne seksualne sklonosti“ prema deci „najmlađeg uzrasta“, konstatovano je na sudu.

U jednoj poruci na društvenoj mreži majka je napisala ljubavniku da „uživa kad zajedno pomeramo granice“. Ona je navodno „silom davala“ tada petogodišnjoj ćerki tablete za spavanje kako bi mogli da je zlostavljaju.

Tadašnji partner ove žene saznao je za zlostavljanje kada je video poruke u njenom telefonu. Užasnut, pozvao je policiju, koja je otkrila bolesne seksualno eksplicitne fotografije. Tužilac Sajmon Džons rekao je da su one „najgore“ što je iskusni istražitelj u slučajevima zlostavljanja dece video u svom životu.

Par iz okoline Portsmuta osuđen je zbog planiranja silovanja deteta, napastvovanja deteta penetracijom i davanja supstanci sa određenom namerom.

– Pokušaji da siluju devojčicu nakon što su je omamili bili su bezuspešni – rekao je sudija.

– Pitanje je dana kada bi silovanja počela da telefon nije nađen. Verovatno bi deca bila žrtve čestih silovanja tokom dužeg perioda.

Majka je osuđena na 22 godine zatvora, a njen ljubavnik na 25 godina.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *