Ženi ciglom polomili lobanju u Bulevaru kralja Aleksandra!

Četiri osobe povređene su u masovnoj tuči koja se dogodila u sredu na Bulevaru kralja Aleksandra kada su se sukobile dve grupe žitelja romskog nehigijenskog naselja.

ako saznajemo, jedna žena zadobila je prelom lobanje, dok su dva muškarca i jedan maloletnik lakše povređeni.

– Svi povređeni zbrinuti su na Vojnomedicinskoj akademiji. Policija je privela tri osobe zbog nasilničkog ponašanja – kaže naš izvor.

Prema rečima očevidaca, u sredu oko 18 časova sukobile su se dve grupe stanovnika iz nehigijenskog naselja.

– Scena je bila kao u akcionim filmovima. Letele su cigle, kamenice i flaše, a neko je izvadio i štanglu i nož. Nisu gledali ko koga udara i gde udara. Masovna tuča se iz naselja preselila i na trotoar, zbog čega je bio zaustavljen i saobraćaj – rekao je jedan očevidac za „Alo!“.

Naš sagovornik kaže da su nemilu scenu posmatrali brojni prolaznici, među kojima je bilo i dece, i da su ljudi bežali u panici jer su kamenice letele na sve strane.

– U jednom momentu neko je potegao ciglu i udario ženu u glavu. Ona se srušila kao pokošena i ostala da leži na trotoaru, dok joj se sa temena slivala krv. Žena je bila bez svesti i tek tada su se zavađene strane smirile. Jedna žiteljka nehigijenskog naselja donela je peškir i umotala glavu nesrećnoj ženi. Deca su vikala: „Zovite policiju i Hitnu pomoć“ – prepričava očevidac i dodaje da je video i jednog muškarca krvave glave, kao i dvojicu mlađih muškaraca golih do pojasa sa krvavim rukama.

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, krvavi obračun dve grupe žitelja malog nehigijenskog naselja počeo je nakon što su se četiri porodice posvađale.

– S jedne strane bile su porodice Ismailović i Osmailović, a sa druge porodice Kostić i Jovanović. Navodno, oni su se posvađali zbog drva za ogrev i teritorije na kojoj četiri porodice skupljaju sekundarne sirovine – kaže naš izvor i dodaje:

– Tuča, koja je počela u naselju, izmakla je kontroli i preselila se na ulicu. Prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *