Žestoke međusobne optužbe bivšeg načelnika UKP i šefa radikala: ŠEŠELJ: „Milović može da mi popuši k.rac“!

Šešelj je umešan u atentat na Zorana Đinđića, tvrdi Rodoljub Milović, nekadašnji prvi čovek Uprave kriminalističke policije. Na teške optužbe bez dlake na jeziku uzvraća lider radikala, koji pak Milovića krivi za ubistvo šefova „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma.

Raspravu je započeo bivši šef UKP utvrdivši da prozivka Šešelja nije motivisana ličnim neprijateljstvom.

Šešelj oštro na Milovićevu prozivku! Strpaću te u zatvor, imam dokaze da si ubio Dušana Spasojevića Šiptara

– Šešelj i ja nemamo lični sukob, napada me zbog mog profesionalnog rada, tokom kojeg sam utvrdio njegovu umešanost u dešavanja oko ubistva premijera Ðinđića. Osnovano tvrdim da je Šešelj veoma aktivan član „zemunskog klana“ – poručuje Milović u intervjuu za nedeljnik NIN.

U izjavi za Srpski telegraf lider radikala i četnički vojvoda kaže da je Milović lično streljao vođe „zemunskog klana“ Šiptara i Kuma, a na prozivku Milovića da je „još uvek aktivni član ‘zemunskog klana'“, odgovara:

– Jesam, vrlo sam aktivan i zato ću ga strpati u zatvor zbog ubistva mog prijatelja Dušana Spasojevića Šiptara. Ponavljam, Dušana Spasojevića je lično likvidirao general Papaja, odnosno Rodoljub Milović. Imam dokaze, to znaju svi, to celi državni vrh zna. Pitajte državni vrh što se nešto ne radi po tom pitanju…

Kako dodaje Šešelj, upravo iz ovih razloga tražio je da bude predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

– Nisu mi dali, nego su stavili onog Bečića kako taj odbor zapravo ništa ne bi radio. Da sam ja bio na čelu tog skupštinskog odbora, mnoge bi se tajne dosad saznale, uključujući i ovu likvidaciju i Mileta Lukovića Kuma, do koje je došlo odlukom glavnih lidera čelnika dosmanlijskog režima da bi se sakrila njihova uloga u saradnji i sa „zemunskim“ i „surčinskim klanom“ – ističe Šešelj

Na insistiranje novinara da odgovori da li je bio umešan u dešavanja oko Đinđićevog ubistva i odakle mu sve te informacije, Šešelj je rekao:

– Zato što sam ja najpametniji i družio sam se, imam informacije, imam još ogromnu količinu informacija! A Milović može da mu popuši ku*ac.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *