ZNAM DA TI IMAŠ VELIKI: Luna pohvalila Slobin polni organ, njemu je bilo veoma neprijatno!

Nakon mnogobrojnih turbulencija između Lune Đogani i Slobodana Radanovića, oni danas funkcionišu kao da se ništa nije desilo. Luna se ne odvaja od pevača, a neretko mu udeljuje i komplimente.
Ovoga puta oni su se osamili u spavaćoj sobi nakon igre kod bazena, a tom prilikom Radanović se požalio svojoj bivšoj devojci da ga boli prst na nozi koji je prethodne noći povredio.
Oni su zatim razgovarali o namirnicama koje su dobili danas kada su u kupovinu pored Slobe išli i ovonedeljni potrčci, Ana Korać i Anđelo Ranković.Čiji je to papir? – pitao je Sloba.

Luna je rekla da je toalet papir njen i da je uzela manje pakovanje jer velikog nije bilo. Radanović je zatim rekao nešto što je mlada modna blogerka protumačila na pogrešan način.Imam ja veliki – rekao je Radanović.

Znam da imaš veliki – dobacila je Đoganijeva.
Luna je očigledno mislila na Slobin polni organ, a pevaču je bilo veoma neprijatno zbog ovog komentara svoje bivše devojke. Podsetimo, oni su mnogo puta u Beloj kući imali intimne odnose, te je blogerka svakako imala dovoljno prilika da se uveri u veličinu ovog dela Radanovićevog tela.

Izvor: tvojihpetminutazabave.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *