ZORAN MARJANOVIĆ: Monstrum koji je ubio Jecu se neće izvući!

Početkom narednog meseca Zoran će sa ćerkom Janom i ostalom rodbinom i prijateljima obeležiti godinu dana od tragedije koja je potresla, kako Srbiju, tako i region

 

Iako se uskoro navršava godinu dana otkako monstruozni ubica pevačice Jelene Marjanović nije uhapšen, njen suprug Zoran Marjanović ekskluzivno za „Aferu“ kaže da se i dalje nada da bi taj koji je ubio Jelenu svakog dana mogao da bude uhapšen.

Početkom narednog meseca Zoran će sa ćerkom Janom i ostalom rodbinom i prijateljima obeležiti godinu dana od tragedije koja je potresla, kako Srbiju, tako i region.

Ni nakon godinu dana pevačicin ubica nije pronađen, a njen suprug u ekskluzivnoj izjavi za naš list poručuje da se monstrum neće izvući.

– Iako se bliži godinu dana, nikada nisam gubio veru u Boga i pravdu. Štaviše, siguran sam da će uskoro inspektori sto posto rešiti ovaj slučaj i uhapsiti ubicu – kaže Marjanović za „Aferu“ i dodaje da mu je najveća želja da do godišnjice sazna ime ubice, jer kako ističe, želi da vidi ko je monstrum koji je mogao tako nešto da joj uradi.

On navodi da su svi iz porodice maksimalno posvećeni ćerkici Jani, kao i da je ona sada dobro.

– Ona je prvi put bez mame pre oko mesec dana slavila svoj šesti rođendan. U jednom trenutku je se setila uz neke rođendanske pesmice, koje bi joj do sada obično Jeca pevala, i zaplakala je jer prvi put nije bila srećna i nasmejana sa mamom za svoj rođendan – otkriva izvor „Afere“.

Jana je, kaže naš izvor, mamin grob posetila i za 8. mart, kada joj je čestitala Dan žena, upalila sveću i ostavila poklon u vidu velikog buketa cveća.

Zoran Marjanović objašnjava da je na današnji dan prošle godine njegova porodica bila na okupu, a da sada pripremaju pomen, odnosno obeležavaju godinu dana od tragedije.

Pevačicin muž je demantovao da će on, ćerka Jana, svekrva Zorica, svekar Vladimir i dever Miloš učestvovati u rijalitiju za honorar od po 50.000 evra mesečno.

– Mene interesuje da se konačno nakon godinu dana pakla prikaže istina, a ne kako mi patimo i plačemo kroz neki rijaliti. Nikakav rijaliti nas ne zanima – izjavio je Zoran Marjanović, suprug pokojne Jelene Marjanović.

Podsetimo, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) iz Borče zverski je ubijena 2. aprila 2016. godine, a njeno telo je pronađeno u kanalu u naselju Crvenka.

Ni posle ovoliko vremena javnosti još uvek nije poznato da li je ona ubijena na nasipu ili je pak njeno telo doneto i bačeno u kanal.

Na godišnji pomen pevačice koji porodica priprema, a koji je za oko nedelju dana, osim njenog muža Zorana i ćerke Jane biće i Jelenine kolege i koleginice sa estrade. Godišnjica od tragedije proći će bez pevačicine majke, koja nije dočekala da sazna ime ubice ćerke jer je u međuvremenu preminula od raka u velikim mukama.

Stefan Radović

NEMA DOKAZA ZA HAPŠENJE UBICE!

Direktor policije Vladimir Rebić je nakon imenovanja na tu funkciju, krajem prošle godine, izjavio da je policija identifikovala ubicu, ali da i dalje nema dovoljno dokaza koji bi bili održivi u predstojećem sudskom postupku zbog čega on šeta sasvim slobodno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *