ZORAN MARJANOVIĆ NUDI NAGODBU: Vladimir će priznati ubistvo, samo da ja dobijem nanogicu!

Suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) advokatima je poručio da je spreman da se nagodi, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf. Zoran je poručio da će njegov otac Vladimir priznati ubistvo ukoliko on bude odgovarao samo za pomaganje u ovom zločinu i to u kućnom zatvoru.

– Marjanović je od septembra prošle godine u pritvoru i polako je počeo da gubi strpljenje! Suprug ubijene pevačice više ne može da podnese to što je razdvojen od porodice, a pogotovo od ćerke Jane (7), pa je počeo da puca po svim šavovima. U početku je verovao da će se pre ili kasnije izvući, ali sada je uvideo rešenost tužilaštva da odgovara za zločin za koji ga terete i to ga je dokrajčilo. Pritvorski dani sve mu teže padaju – kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Kako navodi naš sagovornik, zbog svega toga Zoran je rešio da progovori.

– Postao je neprepoznatljiv. Stalno priča kako on nema nikakve veze s ubistvom, a potom i da će ispričati sve što zna o zločinu koji se dogodio 2. aprila na nasipu u Borči. Samo želi da izađe iz zatvora i robija u kući. Navodno se dogovorio s ocem da ponudi nagodbu preko svojih advokata. Ukoliko tužilaštvo promeni optužnicu i optuži ga samo za pomaganje u zločinu, a potom mu omogući da kaznu odsluži u kući u Borči, Vladimir će priznati zločin – dodaje naš izvor.

Dok neki veruju da bi mala Jana mogla da ponudi neki ključan dokaz o ubistvu, drugi strahuju da bi ona mogla biti izmanipulisana od porodice Marjanović, u kojoj je ostala po odluci nadležnih i nakon Zoranovog pritvaranja.

– Marjanovići su imali puno vremena da je nauče šta da odgovori, odnosno da je ubede u „istinu“ koja njima odgovara. Zbog toga ne treba previše očekivati od njenog svedočenja. Tužilaštvo protiv Zorana ima sasvim dovoljno dokaza – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Podsetimo, početkom februara podignuta je optužnica protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović, ali je ona sredinom marta vraćena Višem javnom tužilaštvu na dopunu istrage. Između ostalog, očekuje se i da kao svedok bude saslušana mala Jana, čiji bi iskaz mogao da baci potpuno novo svetlo na slučaj.

– Marjanovića najčešće u zatvoru posećuju otac Vladimir i brat Miloš. Zoran je nedavno prilikom Vladimirove posete rekao: „Dosta je bilo, ćale, da ćutim, ne mogu više da izdržim, ovo je postalo previše“ – kaže naš sagovornik.

– Ni to ni Zoranova ponuda ni u kom slučaju ne utiču na optužnicu koja se uveliko priprema i veoma brzo će biti gotova. Suprug ubijene pevačice zna da je tužilaštvo prikupilo sve potrebne dokaze, pa je krenuo da menja ploču jer zna da mu preti dugogodišnja robija. Svestan je da protiv njega postoje neoborivi dokazi i polako je počeo da gubi živce – zaključuje naš sagovornik.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *