ZORAN MARJANOVIĆ PRIZNAO: Otkidam na Radu!

Suprug ubijene folkerke Jelene Marjanović tokom razgovora s prijateljem priznao da mu se sviđa zvezda „Granda“.

Suprug zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović poverio se prijatelju i priznao da bi voleo da sarađuje s Manojlovićevom.

„Moj drug Zoran je slab na pevačice. Posle duže vremena smo se videli i uz piće porazgovarali o nesreći koja ga je snašla, poslu, ali i o estradi. Kroz priču sam pomenuo Radu Manojlović, s kojom je baš on sarađivao. Zoki se oduševio kada sam je pomenuo. Rekao mi je da je ona vrh riba, da je sad sazrela kao žena, da je seksi i da bi joj ponovo uradio hit. Našalio sam se i kazao mu da je ponovo bacio oko na pevačicu“, priča Kurirov sagovornik.

„O Radi mislim sve najlepše. Pored toga što je odlična u svom poslu, po mom mišljenju, ona je najbolja riba na estradi. Prirodna je, ne folira se i zna da se ponaša u javnosti“, rekao je Zoran Marjanović povodom pitanja šta misli o Manojlovićevoj.

Kako kaže prati je još od njenih početaka.

„Kada sam je prvi put video u „Zvezdama Granda“, znao sam da će biti jedna od najboljih pevačica kod nas. Vremenom to je i dokazala. Brzo je napredovala. Prvi put smo se upoznali pre oko četiri godine. Došla je sa menadžerom Sašom Đurićem u moj studio i tačno je znala kako i šta želi da joj uradim. Lako smo se dogovorili o saradnji“, kaže Zoran Marjanović.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *