ZORANA MIHAJLOVIĆ RASKIDA SA DEČKOM!

,,Afera’’ mega ekskluziva! KRIZA U LJUBAVI POTPREDSEDNICE VLADE


ZORANA MIHAJLOVIĆ

RASKIDA SA DEČKOM!

 

Vladimir Atanacković, dečko podpredsednice Vlade Srbije, posebno ljubomoran na njeno sve seksipilnije oblačenje

– Zamera joj što se previše doteruje, šminka, nosi kratke haljine kao i dekolte, ali i to šta na sve te stvari troši puno para. On smatra da nije u redu da ljudima bode oči pojavljujući se sa skupom brendiranom garderobom i firmiranim tašnicama u javnost
 

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zorana Mihajlović na korak je od raskida ljubavne veze sa svojim partnerom biznismenom Vladimirom Atanackovićem.

Kako ekskluzivno saznaje „Afera!“, ministarkina dugogodišnja veza je pred pucanjem, navodno zbog ljubomore.

– Vladimirova ljubomora koja je sve učestalija i intezivnija, Zorani veoma smeta. Više puta mu je ukazivala na to, ali on sa godinama nikano ne može da se suzdrži, otkriva izvor našeg lista.

Naš sagovornik kaže da je Vladimir Atanacković dečko podpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zorane Mihajlović  posebno ljubomoran na njeno sve seksipilnije oblačenje u poslednje vreme. Ali i na to što mu, zbog poslovnih obaveza, ne posvećuje dovoljno pažnje.

– Zamera joj što se previše doteruje, šminka, nosi kratke haljine kao i dekolte, ali i to šta na sve te stvari troši puno para. On smatra da nije u redu da ljudima bode oči pojavljujući se sa skupom brendiranom garderobom i firmiranim tašnicama u javnost. Takodje, Vladimiru smeta to što Zorana zbog poslovnih obaveza u Vladi sve manje ima vremena za privatan život i njega, pojašnjava detalje naš izvor.

Ona navodi da ne bi bilo prvi put da Zorana i Vladimir raskidaju, pa da se mire jer kako ističe ne mogu jedno bez drugo. Ona i Vladimir upoznali su se i zavoleli još u srednjoj školi. Bili su drugovi, a onda se u trećoj godini rodila ljubav koja je trajala sedam godina. Nakon što su maturirali, putevi su im se razdvojili.
-On je otišao u Italiju na usavršavanje i tamo ostao. Sledećih dvadeset godina u toj zemlji je živeo i radio. Bavio se finansijskim menadžmentom i nekretninama, tako da su i u tom period bili raskinuli, otkriva izvor „Afere“.

Za vreme dok su bili razdvojeni Zorana i Vladimir kako navodi naš izvor nisu prekdali kontakt.

– Kada je on otišao u Italiju na usavršavanje kontakt nisu prekidali čak su čestitali jedan drugome Nove godine, rođendane, praznike… Ona se u međuvremenu udala i rodila sina Dragana. A onda su se, pre pet godina, ponovo sreli…

Sada već tri godine žive zajedno, a sa njima je i ministarkin sin iz prvog braka. Međutim, sasvim je sigurno da Zorana neće da toleriše njegovo ljubomorisanje i prebacivanje na račun njene seksipilnosti, pa će ukoliko aktuelnu ljubavnu krizu ne reše dijalogom raskinuti, navodi naš izvor.

 

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović pokušava, da privatni život i svog dečka čuva daleko od očiju javnosti, pa se tako sa njim zajedno retko gde pojavljuje.

E.A.

 

antrfile

ZORANI DEČKO BIO SAVETNIK U MINISTARTVU

Dok je Zorana vodila ministarstvo energetike 2013. godine, njen partner Vladimir Atanacković radio je kratkotrajno kao savetnik. Atanacković je razvio brojne poslove u Srbiji i inostranstvu.  Vladimir u svom vlasništvu ima nekoliko kompanije, sve su registrovane na njegovo ime.

 

Antrfile2

 

Dečka Adu tužili više puta

 

Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv Vladimira Atanackovića jer je ugrozio bezbednost u saobraćaju parkiranjem na nedozvoljenom mestu u Ulici kneginje Zorke u Beogradu. Prekršajni sud kaznio ga je novčano sa 5.000 dinara koje nije platio, pa je kazna preinačena na pet dana zatvora. Kaznu je naknadno platio u martu 2015. Ministarkin partner se pravdao da nije ni znao za taj prekršaj.

Atanackovićevu firmu „New Markets“ tužili su „Telekom Srbija“ za 3.600 dinara, firma „La Fantana“ za 16.000 dinara i preduzeće „Petšped“ za 628.000 dinara. Reč je kako ,,Afera“ saznaje o naplati dugova.

 

Inače, Zorana Mihajlović poznata je po tome što često prošeta skupočecnu garderobu, obući i tašnu vrdnosti po nekoliko prosečnih plata, ali i po tome što navodno kako se spekuliše ima ličnu šminkerku koja je sredjuje svakog dana. Ministarka Mihajlović privatno svom partneru tepa ,,Ada“ . 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *