ZORANA: Rodiću: Samo plati porez

Zorana Mihajlović vlasniku Kurira Aleksandru Rodiću: Samo plati porez

VESTI

Zorana Mihajlović vlasniku Kurira Aleksandru


Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je da vlasnik Kurira samo zloupotrebljava medije kako bi pokušao da reši svoj problem sa neplaćenim porezom.


Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je večeras povodom otvorenog pisma vlasnika „Adrija medija grupe“ Aleksandra Rodića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je mnogo važnije od svih otvorenih pisama i kampanje koja traje gotovo dva meseca protiv Vučića i svih neistina koje su iznete protiv njega da Rodić izmiri svoje obaveze prema državi.

– Sve dok to ne uradi, vlasnik Kurira samo zloupotrebljava medije kako bi pokušao da reši svoj problem sa neplaćenim porezom – rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju njene pres službe.

Ranije danas Rodić je uputio otvoreno pismo u kome optužuje predsednika Vučića za laži, neistine i obmanjivanje građana zarad ostanka na vlasti.

On takođe optužuje Vučića da je jači od bilo koje institucije i da Poreska uprava radi po njegovom nalogu. Samo plati porez, poručuje na to Mihajlovićeva.

Izvor: Tanjug, Foto: Beta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *