ZRELA ZA LUDARU?!

OPET

Britni Spirs je u aprilu ove godine boravila u psihijatrijskoj ustanovi nakon što je doživela nervni slom, a od tada pokušava da povrati psihičku snagu i stabilnost. U tome joj najviše pomažu treninzi, deca i 12 godina mlađi dečko Sem Asgari, a da ta borba uopšte nije laka govori i njena najnovija objava na društvenim mrežama.

Na snimku koji je postavila na Instagramu, pevačica na prvi pogled deluje bezbrižno i praznično raspoloženo, a u prilično razbarušenom izdanju pokazuje svoje božićne ukrase. Međutim, ako se bolje zagledamo, videćemo da Britni ne ostavlja utisak ni približno bezbrižne osobe. Razmazana šminka koja joj u poslednje vreme postaje zaštitni znak i predmet mnogih kritika, raščupana kosa i uflekana bluza, ali i prilično unezveren pogled i osmeh, oslikavaju ono što je, uostalom, i sama Britni napisala uz ovaj post:

„Srećni praznici, prijatelji! Volim da delim sa vama svoj život, ali to postaje sve teže jer su ljudi u stanju da budu stvarno zli. Ako vam se ne sviđa neki post, zadržite to za sebe i otpratite tu osobu! Nema razloga da se toliko trudite da biste ostavljali zle komentare i nekog zlostavljali. Budite bar u toku praznika srećni i dobri prema drugima. Bog vas blagoslovio!“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *