ZVER DOBILA TEŠKE BATINE U ZATVORU: Sretka Kalinića na šetnji u Zabeli žestoko pretukao Albanac!

Sretko Kalinić (44) zvani Zver, koji je osuđen na višedecenijske kazne zbog atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića i drugih zločina, žestoko je pre par dana pretučen u zatvoru „Zabela“ u kojem služi kaznu, saznaje Espreso od izvora koji je s nama govorio pod uslovom anonimnosti.

Incident se desio za vreme šetnje po zatvorskom krugu, kad se Kalinić „zakačio“ s drugim robijašem, albanske nacionalnosti, koji kaznu takođe služi u Zabeli.

Verbalni incident se začas pretvorio u fizički obračun, ali i pored toga što su stražari brzo reagovali, Albanac je za samo nekoliko sekundi uspeo brutalno da pretuče Kalinića.

Kalinić je, inače, u strogo čuvanom sedmom paviljonu zatvora Zabela u Požarevcu, a sam je u sobi i redovno vežba, prekraćujući vreme i čitanjem beletristike.

On je osuđen za ubistvo Đinđića, kao i za druge zločine zemunskog klana, za ubistvo Branka Jeftovića Jorge i atentata na Andriju Draškovića i Zorana Nedovića Šoka.

U završnoj reči pred Specijalnim sudom Kalinić se hvalio da „ne koristi hladno oružje prilikom likvidacija“, kao i da su mu recept „likvidacije beogradskog ološa koje traju pet do šest sekundi“.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija tvrde kako ova informacija nije istinita, te kako do ovog incidenta nije došlo.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *