KIA SVE PRODALA, POKREĆE NOVI BIZNIS

Majka joj je još u rijalitiju, a ona ima planove i za nju.

Pobednica prve sezone „Zadruge“ i pevačica kOJA Kockar rešila je da profitira za vreme pandemije korona virusa, pa se odlučila na veliki korak.

Posle dužeg razmišljanja, prelomila je i odlučila da proda imanje u Zrenjaninu, koje je dobila u nasledstvo. 

„Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz „Zadruge“, s novcem koji tamo zaradi i ovim, otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi, s obzirom na to da ima iskustva u ugostiteljstvu“, otkrio je izvor upućen u priču.

„Tako će sebi da obezbede svakodnevna primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa s novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima dva stana, tako da joj još jedan ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost“, rekao je isti izvor. 

Ovu priču potvrdila je i Kija. 

„Da, tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje, i nisam imala ambicije da otvaram bilo šta u Zrenjaninu, jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu“, kratko je prokomentarisala Kija.

(MONDO/Blic)

IZVOR: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *