Ana ostavlja Rastu zbog droge!

Da sve što je lepo kratko traje, ispostavilo se i u slučaju braka pop pevačice Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, njenog jedanaest godina mlađeg supruga.

Iako su na sva zvona govorili o velikoj ljubavi i emocijama, Nikolićeva je rešila da stavi tačku na brak.

Kako „Alo!” saznaje, pevačici je preko glave Rastinog momačkog načina života i nije više mogla da toleriše činjenicu da više vremena provodi van kuće nego što je sa njom i njihovom ćerkicom Tarom.

– Nakon što se Ana porodila i izašla iz bolnice, Rasta se trudio da bude dobar otac. Svoje slobodno vreme provodio je sa porodicom i nije se odvajao od nje. Stalno je vodio računa o Tari i želeo da što više bude sa njom. Međutim, nakon nekoliko nedelja se vratio momačkom načinu života, što je Ani veoma zasmetalo. Nije mario za to što Tara ima samo tri meseca, već je voleo da zapali džoint u stanu. Ponašao se kao da ona ne postoji, a Ani to nikako nije prijalo – otkriva izvor blizak paru za „Alo!” i otkriva detalje prvog sukoba.

– Nakon što je jedne večeri odlučio da izađe u provod, Ana ga je zamolila da ostane sa njima u stanu. Rekla mu je kako bi bilo lepo da svi zajedno provode više vremena, posebno kada nema nastupe. On joj je tada odbrusio da mu ne pada na pamet da sedi kod kuće kad već može da izlazi i kad nema tezge. Ana je tada poludela i rekla mu da joj je muka od njegovog dečačkog ponašanja, te da mora da se sabere i shvati da je on sada ipak otac, te da neka navike mora da promeni – kaže naš izvor, koji tvrdi da je Ana nakon toga pozvala svoju majku Miljanu, koja joj je odmah pritekla u pomoć.

– Rasta se iselio iz stana i njih dvoje već dve nedelje nemaju nikakav kontakt. Njena majka joj pomaže u svemu i trudi se da ćerki i Tari ništa ne fali – dodaje izvor i otkriva da li je pevačica podnela papire za razvod braka.

– Ona još nije odlučila da li će doći do razvoda, ali uveliko razmišlja o tome. Ovih dana bi trebalo da se vidi sa advokatom i proceni da li je to sada najbolja odluka, budući da je ovo jedna od kriza u braku, kroz koju prolaze svi parovi – kaže naš izvor.

Kako bismo proverili tačnost tih informacija, kontaktirali smo sa Anom, koja nam je ljubazno odgovorila.

– Zaista ne bih ništa komentarisala, molim vas da me razumete – rekla je Ana Nikolić za „Alo!”.

S druge strane, njen advokat Borivoje Borović nagovestio nam je da se nešto dešava.

– Pozovite me sutra kada moja klijentkinja Ana dođe kod mene i tada ću nešto više moći da kažem – rekao je Borivoje za „Alo!”.

Izvor: Alo

Foto: Printskrin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *