Bekamovi u centru svetskog skandala, pojačali obezbeđenje

Ali i dalje sa stilom diktiraju trendove. Skandal sa mejlovima, koji je pre nekoliko dana zadesio Dejvida Bekama se ne smiruje. Naime, sportska i modna zvezda je optužena da je lažni humanitarac i da nikada nije ni želeo da pomaže deci, uprkos javnom zalaganju.

Šta se zapravo desilo? Mejlovi koje je u javnost pustila mreža istraživačkih novinara  i nemački nedeljnik „Špigel“ pokazali su da je neimenovana ambasadorka UNICEF-a jednom prilikom pitala Dejvida da ponudi najvišu cifru za humanitarnu akciju, a Bekam joj je, navodno, rekao „da ga to vređa jer ne želi da troši svoj novac“.

Bivši fudbaler se onda naljutio na direktora vlastite firme jer je za put na Filipine, gde je trebalo da se sretne sa decom koja su zbog tajfuna ostala bez krova nad glavom, morao da potroši svoj novac. Bekam je od UNICEF-a, navodno, tražio da mu plate oko 6.700 funti za let prvom klasom, uprkos tome što su mu sponzori obezbedili privatan let. I to nije sve. Kada je išao u Kambodžu 2015. godine, morao je da mu se obezbedi hotel sa pet zvezdica, a fudbaler je insistirao da mu se obezbedi još luksuznije odmaralište.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *