BELI: Šešelju idi u penziju skini nam se s…

Rivali u predsjedničkoj trci u Srbiji Nikola Maksimović – Ljubiša Preletačević Beli i Vojislav Šešelj nastavili su još žešće prepucavanje povodom toga ko ima više mozga u glavi – piše Kurir.

Nakon što ga je lider radikala „sočno“ počastio rekavši da ima „osušenu svinjsku glavu“, Luka Maksimović je ustao u odbranu svog fiktivnog lika i za Kurir poručio Šešelju da je gotov i da treba da ode u penziju.

– Nemam potrebu da komentiram kandidate koji nemaju nikakav politički legitimitet, koje su građani poslali u penziju, a i dalje su dobro plaćeni budžetskim sredstvima, a ne planiraju ni da u budućnosti siđu sa narodne grbače. Njegove uvrede na moj račun govore o njemu i toj tragičnoj politici, koja je našu generaciju dovela na rub propasti – rekao je Preletačević.

Šešelj je prethodno oštro reagirao kada mu je Beli rekao da „kao istrošena glava treba da se penzioniše“:

– Što se tiče istrošenih glava, on očigledno ima sušenu svinjsku, u kojoj ništa ne funkcionira. Ja mogu uspjeti, a mogu i propasti u politici, ali cijelom svijetu sam dokazao koliko vrjiedi to što imam u glavi i tu više nema šta da se diskutuje.

Autor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *