BOŽIĆKA PRIZNALA: Silovao me je, bilo je jezivo!

MILIJANA IZNELA JEZIVE DETALJE SILOVANJA: „Izvadio je nož, a onda je…“ (FOTO)

Priča koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Milijana

Milijana, Foto: Printscreen/YouTube

Milijana Bogdanović priznala je u programu rijalitija „Parovi“ da je bila silovana od strane starijeg čoveka, bivšeg ljubavnika.

Milijana Božić

Milijana Božić

Goran Todorović

Lepotica iz Pilatovićeva je svojevremeno ispričala da njena porodica nije imala novca, te da je tada u dogovoru sa majkom odlučila da pozajmi novac od kamataša. Čovek od kojeg je pozajmila je, kako ona tvrdi, čovek iz obezbeđenja, osoba je koja ju je u prošlosti primorala na se*s.

– Otišla sam da uzmem novac od njega, a onda smo krenuli do banke. U kolima mi je rekao da ne može da podigne novac iz banke i da je skrenuo sa puta, a onda je pokušao da me siluje – izjavila je Milijana u rijalitiju.

Milijana, Parovi

Milijana, Parovi, Foto: Foto: Youtube/printscreen

– Nisam ga tužila privatno, osuđen je po službenoj dužnosti.

– Pao je mrak, izvadio nož, a zatim me prisiljavao da spavam sa njim. Pokušala sam da pobegnem, a onda mi je zatvorio vrata. Bacio mi je telefon i rekao nećeš nigde dok ne spavaš sa mnom. Trgao mi je duksericu, otkopčavao pantalone i držao nož. Desilo se to što se desilo – govorila je tada Milijana.

Posle pitanja gledalaca o ovoj temi, Bogdanovićeva je dodala:

Milijana Božić

Milijana Božić, Foto: Printscreen

– Kada sam izašla iz rijalitija mama i sestra su mi sačuvale dosta pisama od strane gledalaca. U jednom od tih pisama se opisao upravo taj jeziv događaj koji se desio sa njim. Iskreno ja mislim da je on u pitanju, ali ne želim da se bakćem sa tom temom… Trudim se da ne razmišlajm o prošlosti – smogla je snage da uzusti Milijana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *