BRUKA: Kebin sin se sprda sa BIA!

Igor Kojić, koji je u javnosti najpoznatiji po tome što je muž pevačice Severine i sin folk pevača Dragana Kojića Kebe, sprda se sa državnim organima Republike Srbije.

Narodni poslanik Vladimir Đukanović poručio je Igoru Kojiću da ga verovatno supruga Severina savetuje šta da radi.

Naime, Igor Kojić je juče na društvenim mrežama objavio ilustraciju koja je izazvala veliku pažnju i koja predstavlja otvoreno sprdanje sa državnim organima.

U pitanju je prozivka na račun policije, organizacije “BIA”, Socijalne službe i ostalih.

– Šta drugo nego kupiti novi interfon – napisao je u Kojić u komentaru ispod fotografije. Međutim u prepisku se uključila i Olja Kojić, njegova majka i supruga Dragana Kojića Kebe.

– Kupujem – poručila je ona, da bi joj sin odmah odgovorio.

– Pa, pazi, prvi i drugi zvone u proseku 37 puta po dolasku, treći taster se baš ono brzo izliže, četvrti taster – ne znam uopšte odakle im ta adresa, peti taster – da olakšamo ljudima posao – dodao je Kebin sin u nastavku prepiske.

Narodni poslanik Vladimir Đukanović juče je osudio ruganje državnim organima od strane Igora Kojića, čiji je otac prethodnih dana imao razgovor u Bezbednosno-informativnoj agenciji.

– Pa dobro, verujem da ga Severina savetuje šta da radi – kazao je za “Alo!” Đukanović.

Podsećanja radi, BIA je saopštila da je tema razgovora sa ocem Igora Kojića bio njegov automobil.

– Pripadnici BIA je saopštila su 28. septembra, u okviru redovnih poslova na zaštiti bezbednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obaveštenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog dela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem – navodi se u saopštenju i dodaje da nikakva pesma nije bila predmet razgovora.

– Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pesmom pomenutog Kojića, i da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen – navedeno je u saopštenju BIA.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *