CECA SE SVEGA ODREKLA KADA JE OSTALA SAMOHRANA MAJKA: Anastasija o majci i trenucima kada joj je Arkan nedostajao

Anastasiija Ražnatović pričala je o majci Svetlani Ceci Ražnatović i objasnila zbog čega je ponosna na nju, kao i sa kakvim se izazovima susretala dok je rasla bez oca Željka Ražnatovića Arkana koji je ubijen je 15. januara 2000. godine u Beogradu u hotelu „Interkontinental“.

Mlada pevačica je otkrila i čega se sve Ceca odrekla zbog dece kada je ostala samohrana majka.

Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju dece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se celi život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka„, rekla je Anastasija i dodala da je jako ponosna na majku.

Anastasija Ražnatović

Ona je progovorila i o Arkanu i otkrila koliko joj je nedostajala očinsku figuru tokom odrastanja.

Otkad znam za sebe, tate se ne sećam. Uvek mi je bilo teško što nemam oca, a najviše mi je nedostajao dok sam bila mala. Kada su očevi dolazili po svoje ćerke u školu, tada bih se često zamislila i bila sam tužna, ali sam naučila da živim sa tim. Hvala Bogu, pored sebe sam imala majku i tetku, koje su mi pružile ljubav i bile potpuno posvećene Veljku i meni“, ispričala je Anastasija i poslala poruku samohranim majkama:

To bi najbolje mogla da kaže moja mama jer je ipak ona ta koja je prošla kroz taj težak period života. Ali kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih im da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj deci i sve će biti kako treba. Deca će to znati da cene„.

ceca, anastasija ražnatović

(MONDO/Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *