Darko Lazić se suočava sa novim, OZBILJNIM problemima: Roditelji moraju da angažuju psihijatra!

Taman što su članovi porodice Darka Lazića pomislili da više nemaju problema, te da Darkov oporavak ide samo uzlaznom putanjom, desila se nepredviđena situacija.

Poslednja u nizu odnosi se na psihički, a ne na fizički poremećaj pevača. Kako smo saznali, on ovih dana muči muku s manijom gonjenja.

– On je ubeđen da mu svi rade o glavi, da žele da ga gurnu u propast, unište ga… Ne veruje da bilo ko želi da mu pomogne i sumnja u svačiju dobronamernost. Sve to je povezano i s apstinencijom od opijata, ali i s dugovima prema zelenašima, koji ga ne ostavljaju na miru ni u ovakvoj situaciji – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak porodici Lazić. On kaže da su roditelji najpre mislili da je reč o prolaznoj fazi, te su s njim vodili svakodnevne razgovore ne bi li mu izbacili crne misli iz glave. Ali, avaj!

– Darko je prvo mislio da mu je i saobraćajna nezgoda podmetnuta i da je neko želeo da ga ubije. Taman kad smo uspeli, ili bar mislimo da jesmo, da mu objasnimo da je to bio nesrećan slučaj i da niko drugi sem njega samog nema veze sa tim, počeo je s drugim paranojama. Opterećen je i time kako ga ljudi doživljavaju nakon nezgode, ali i svih tekstova o njemu koji se tiču njegovih poroka… Ubeđen je da ga svi ogovaraju i omalovažavaju. Da protiv njega spletkare i rovare – ispričao je za „Alo!“ blizak Lazićev prijatelj, insistirajući na anonimnosti.

Kako nam je rekao, nakon što je Darkova majka objasnila lekarima kakve misli more njenog sina, oni su u tome prepoznali psihički poremećaj i povezali ga sa strahovima koje Darko očigledno već ima, te ga posavetovali da kontaktira s dobrim psihijatrom.

– Branka će angažovati psihologa, psihijatra… koga god bude trebalo, samo da Darko dobro bude kao pre – istakao je izvor „Alo!“.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *