ĐOKOVIĆ SKORO SAVRŠEN ČOVEK I TENISER!

Lorenco Museti, mlada nada italijanskog tenisa igrao je protiv srpskog i svetskog broja 1 – Novaka Đokovića. I zapamtiće ovaj meč do kraja života. Mladi Italijan je počeo fantastično, sve je pogađao. Igrao je perfektno i dobio je oba taj breka 7:6; 7:6. Čovek koji ne gubi nikada taj brejk. I moramo priznati da nas je ozbiljno zabrinuo.

A onda je nastupio SKORO SAVRŠEN ČOVEK – Novak Đoković! Prišao je malo bliže osnovnoj liniji, napadao svaku lopticu, spustio nišan loptica iznad mrežice za 15 centimetra. Treći set Novak maestralno dobija sa 6:1. U sledećem četvrtom setu Maeti nije znao gde se nalazi, pitao je šta se dešava. U prva četiri gema nije dobio ni jedan jedini poen. Rezultat je bio 6:0 za Đokovića. Moramo priznati da posle 2:0 za Masetija i Barbara Šet i Mac Vilander nisu videli kraj, i verovali su da Đoković može da preokrene. I mali Maseti kao da je čuo sa druge strane: „Šta ti nije jasno, ja sam Novak Đoković igraš rotiv Đokovića!“

Peti set je bio isti kao i poslednja dva. Na 4:0 u gemovima, Masetija je zabolela prepona i predao je meč. Novak je zaista broj 1 u kosmosu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *