Dragana Mitar iznela šokantne stvari o paklu kroz koji prolazi: Muž mi je pred detetom rekao da će me ubiti, hoće da mi uzme dete!

Dragana Mitar proživljava pravi pakao od bivšeg muža Siniše Dragutinovića, koji joj je brutalno zapretio da će je ubiti pred sinom.

Nakon ovako šokantnih pretnji bivša zadrugarka je van sebe i strepi kako za svoj tako i život svog deteta.

Naime, zadrugarkin muž joj preti da će joj pucati u glavu pred detetom i tako završiti sa njom, ali tu svakako nije kraj. Siniša je ovog puta otišao korak dalje, pa je i sudskim putem krenuo da joj se sveti tako što u zahtevu za razvod braka traži da sin pripadne njemu.

Kako Srpski telegraf saznaje, Siniša je podneo je tužbu protiv Dragane, gde od nje traži da sud donese odluku o oduzimanju maloletnog deteta tuženoj Dragani i da ona mesečno njemu plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara, kao i da mu nadoknadi troškove tužbe. Nakon ovih saznanja Dragana je protiv bivšeg muža podnela protivtužbu.

  • Moj advokat i ja ćemo odgovoriti protivtužbom na sve ove gluposti koje su navedene u tužbi. Dete mi niko ne može uzeti, posebno ne nasilnik kao što je on. To šta sam ja preživljavala sa njim ne bih poželela nijednoj ženi da se dogodi. O svemu tome nikada nisam htela javno da govorim, predstavljala sam ga kao normalnog iz poštovanja prema tome što imamo dete. Ali i pored svega toga, on je odlučio da mi se sveti na najodvratniji način – kaže Dragana za Srpski telegraf i napominje da će sudu dokazati da je Siniša nesposoban i neodgovoran za čuvanje deteta:
  • O svom odnosu sa njim ću govoriti na sudu i priložiti dokaze za sve što kažem. On ne može o sebi da se stara, a ne o detetu. Priče da je on čuvao dete su čista laž, mediji su ga hvatali u razvratu sa kojekakvim ženama po Barseloni i Dubaiju.
  • Dragana je komentarisala i kakav je Siniša kao otac, kao i koliko je vremena provodio sa njihovim sinom. Takođe je navela da ju je on maltretirao i da bi mogao i sina da povredi u svojoj ludosti.
  • Dete je bilo kod mojih roditelja, a on ga je samo vozio i odvozio u vrtić. Ja sam zahtevala da dete bude kod mojih da se ne bi zarazilo u tim razvratnim situacijama i orgijama koje je on upražnjavao dok sam ja bila u „Zadruzi“. Ušla sam u rijaliti da zaradim da moje dete i ja možemo da živimo jer sam pretpostavljala šta me čeka od njega, a sada su se moje sumnje i potvrdile – rekla je Mitrova i po prvi put otkrila kroz kakav je pakao prolazila u braku sa Sinišom.
  • On je jedan nasilnik koji mi je pretio da će mi pucati u glavu pred detetom i je l’ to savestan otac uz kog dete treba da živi?! Sramota me je što moram ovo da pričam, ali sam dužna da javnosti iznesem i obavestim ljude o kakvoj se osobi zapravo radi, kao i to da sam da bih sačuvala svoje dete od ovako nečega ćutala i branila ga. Ja verujem u institucije ove države, da će zaštititi mene i moje dete od ovakvih stvari jer ću priložiti dokaze, prijaviću policiji slučaj i kroz šta prolazim – kaže uplašeno Dragana i dodaje:
  • Pretio je i mojim roditeljima i meni i svima, ja se nadam samo da će institucije reagovati pre nego što se meni bilo šta desi jer mi je obećao da će me ubiti.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *