„DRIPAC EPSKIH PROPORCIJA“: „Je*o bi te! – Čika Sergej možete tata da mi budete!!“ Isplivala skandalozna Trifunovićeva prepiska!

Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, ponovo je izazvao skandal, ovoga puta pokušavajući da se na krajnje neumesan način „nametne“ devojci na društvenoj mreži tviter.

Ceo incident počeo je sasvim bezazleno. Devojka koja očigledno odiše zanosnim izgledom objavila je video na Tviteru, što nije ništa novo na ovoj društvenoj mreži.

Na snimku se inače vidi devojka od oko 20 godina kako pozira u tesnoj haljini.

Kako to obično biva, brojni tviteraši sjatili su se oko njenog snimka i počeli da komentarišu. Međutim, ovog puta se tu zadesio i Sergej Trifunović, koji je ostavio neprimereni komentar.

Naravno, mnogi su odmah prokomentarisali kako je devojka zgodna i lepa, a bilo je onih koji nisu mogli da izdrže, a da ne budu vulgarni. Tako je jedan korisnik tvitera napisao, „j*bo bi te“, a na to se nadovezao Trifunović koji je napisao da se slaže.

Devojci se to očigledno nije dopalo, pa je napisala kako kako Sergej može da joj bude tata, i kako je taj komentar potpuno nepriličan.

Tu je već Trifunović počeo da se vadi, pa je napisao kako je mislio na tviteraša koji je prvi komentarisao, a ne na sebe.

– Čika Sergej, mozete tata da mi budete. Bili ste mi uzor kad je gluma u pitanju ne kvarite mi sliku, pozdrav – napisala je.

Brže bolje Trifunović je odogovorio:

  • Ma ja se slažem za njega bre. Imam ja svoja posla – napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.

Mnogima se te poruke nisu dopale, pa je tako jedan od Tviteraša napisao:

„Kakav je ovo dripac epskih proporcija, ovaj indijanac sebe naziva budućim predsednikom“.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *