DVE DECENIJE JE STARIJI OD NJE! OVO JE NJIHOVA NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA, A O BRAKU JE VODITELJKA REKLA: “VENČANICU NISAM ZAMIŠLJALA…“

Dea Đurđević i Mladen Mijatović otkako su obelodanili svoju ljubav, privlače pažnju javnosti. Iako je razlika u godinama dve decenije, oni se odlično slažu.

Nakon veoma teške saobraćajne nesreće koju je preživela u februaru 2019. godine i od koje se i danas oporavlja, Dei Đurđević najveća podrška bio je njen verenik Mladen Mijatović. Iako ne žure da stanu pred matičara, uživaju u ljubavi, a voditeljka je jednom istakla da ni kao devojčica nikada nije maštala o venčanici.

Dea Đurđević

 Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala – rekla je jednom prilikom za domaće medija, a sada je u razgovoru za „Blic“ otkrila da je tajna njihove ljubavi u obostranom razumevanju.

Dea Đurđević i Mladen Mijatović

Njih je spojio posao, a dugo su krili vezu, ali se nisu bunili kada je javnost počela da bruji o njihovom ljubavnom životu. Dea je od Mladena mlađa 20 godina, ali kako je u nekoliko navrata istakla, razlika u godinama joj ne predstavlja problem.

(Puls)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *