Dveri: Vlast i lažna opozicija u panici – predsednički izbori pred poništavanjem

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri saopštila je da su „pored protesta sindikata vojske i policije, penzionera, prosvetara, radnika i studenata vladajući režim, lažna opozicija i lažni analitičari uhvaćeni u haosu i panici, jer su dovedeni u pitanje konačni rezultati nameštenih predsedničkih izbora koje su zajedničkim snagama pokrali u Vučićevom interesu“.

„Predsednik Dveri Boško Obradović očito je pogodio u centar kada je otkrio javnosti način kako može doći do poništavanja i ponavljanja neregularnih i pokradenih predsedničkih izbora. Sada je sve je na RIK-u i predstavnicima opozicionih predsedničkih kandidata u RIK-u. Naime, od 28 članova proširenog sastava RIK-a vlast ima 13, dakle, u manjini je. Predsednički kandidat Miroslav Parović pridružio se Čedomiru Jovanoviću i Vučićevoj ekipi lažne opozicije, jer je od početka satelit i sluga vlasti koja mu je skupila potpise za predsedničku kandidaturu. Ali, uprkos tome vlast nema većinu u RIK-u za proglašenje konačnih pokradenih rezultata predsedničkih izbora. Sada je odnos 14:14. Da bi Vučić oteo i predsedničku vlast u Srbiji mora da izda još neko iz opozicije“, saopštila je Informativna služba Dveri.

Predsednički kandidat Dveri pozvao je „sve opozicione predsedničke kandidate da se javno izjasne kako će njihovi predstavnici u RIK-u glasati iduće nedelje nakon ponavljanja izbora na još tri mesta. Čuli smo da će protiv konačnih rezultata biti predstavnici Dveri, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Saše Radulovića i da je takav nalog dobio i predstavnik Milana Stamatovića u RIK-u. Nismo čuli šta je stav Belog, Nenada Čanka, Vojislava Šešelja i Aleksandra Popovića (DSS)“, rekao je Obradović i izrazio „da niko od njih neće sebi dozvoliti da glasa za rezultate neregularnih izbora i tako omogući pet godina Vučićeve diktature“.

„Ovo je prava prilika da čitava javnost vidi ko radi za Vučića, a ko je prava opozicija. Onaj ko glasa za pokradene i neregularne izborne rezultate taj nema više šta da traži u opoziciji, taj je deo Vučićeve vlasti. To su za sada Čedomir Jovanović i Miroslav Parović, dva Vučićeva agenta u redovima opozicije. Uskoro ćemo saznati ima li ih još“, ocenio je Obradović.

„Ako svi budemo jedinstveni kao opozicija i ne priznajemo laž i krađu predsednički izbori moraju biti poništeni i ponovljeni, a u Srbiji nikada više ne smeju biti održani nepošteni i neslobodni izbori“, zaključio je Boško Obradović.

Izvor: Beta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *