EVA RAS PORUČILA SLAVNOM REDITELJU: Kusturice, filmovi su ti go ku*ac!

Glumica Eva Ras, poznata po britkom jeziku, ovog puta oplela je po reditelju Emiru Kusturici i njegovim najnovijim ostvarenjima.

Eva u razgovoru za „Alo!” ističe da se Kusturica poslednjih godina uobrazio i da je to negativno uticalo na njegov rad.

– Kusturica je izjavio da je otišao u Veneciju kao niko, a došao kao neko. Pobožna sam Jevrejka i uvredim se kad tako nešto pročitam, jer bog nikog nije stvorio da bude niko. Svi smo mi neko. Ja sam čak i igrala u njegovom filmu i strašno volim njegov talenat, ali ne volim njegovu priču da ima malih i velikih ljudi.

Svi smo jednaki. I neka baba koja više ne igra uloge, ne radi, čuva tri unuke, i ona je isto što sam i ja. Isto tako velika. Pomaže svojoj deci da odgajaju decu – revoltirana je glumica i ističe da Emirov talenat polako gubi sjaj:

– Nisam gledala „Na mlečnom putu”. Gledala sam „Zavet” i sve druge njegove filmove i taj njegov talenat, moram da priznam, polako se ispušava. Filmovi su mu u poslednje vreme go ku*ac. Nije to više tako kao kada je snimao „Oca na službenom putu” i „Doli Bel”.

Ja sam igrala u filmu „Otac na službenom putu”. On je tad bio drugačiji čovek i zbog toga je taj film veličanstven. I zato „Zavet” nije, jer je sada je drugačiji čovek. Neko ga je naveo da pomisli da je „veliki”, a kada sam ja snimala sa njim, on je pravio veliki film, ali nije razmišljao koliko je veliki čovek.

Kada smo imali premijeru filma na festivalu u Puli, mi smo tamo došli u gaćama i papučama, bez glamura. To je Kusturica uveo u svet filma, a sad nosi leptir-mašnu i fura glamur – ističe Eva, koju smo pitali da li misli da je njegova saradnja sa italijanskom filmskom divom Monikom Beluči možda uticala na to da se „uobrazi”, kako sama kaže, ali se ona osvrnula na tračeve da između Emira i Monike ima nečeg više od prijateljstva.

– Monika je epizoda u njegovom životu. Ne verujem da se on zaljubio u Moniku, da bi to bilo fatalno. On je zanasen filmom, a Maja je njegova verna supruga i imaju dobar brak. On ima zvaničnu porodicu i ja verujem u tu porodicu – izričita je Rasova.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *