Evo sa koliko godina je Mina prvi put naplatila seksualne usluge! Bila je MALOLETNA!

Mina Vrbaški priznala je u rijalitiju „Zadruga“ da se bavila prostitucijom. Kako kaže, na ovaj korak se odlučila kako bi pomogla svojim roditeljima koji su bili u lošoj finansijskoj situaciji.

Mina je pred milionskim auditorijumom otkrila da je bila zlostavljana i mučena, a njene reči su potresle mnoge

– Nisam imala hrabrosti da priznam šta se sve dešavalo u mojoj mladosti. Skupila sam hrabrosti, jer je mnogo lakše priznati neke stvari, nego držati u sebi. Kada sam ustala mnogo mi je lakše bilo kada sam priznala. Tako da, odlično sam. Mnogo sam rano otišla od kuće. Kući je bila veoma teška situacija, nisam znala kako da pomognem svojoj porodici. Kad danima sedim kući, a mi nemamo za hleb.

Gledala sam kako da privredim kući i donesem novac i otišla u taj svet i tako sam sebi i svojoj porodici pomogla koliko mogu. To je trajalo dva i po meseca. Jedno vreme nisam izlazila na ulicu. Prolaze mi slike kroz glavu, ali iz dana u dan prevazilazim to – rekla je Mina sa knedlom u grlu i otkrila sa koliko godina je počela da se bavi prostitucijom.

– Imala sam 16 godina. To su bili najgori dani u mom životu. Ne razmišljam tada o sebi, samo o njima. Svaki drugi, treći dan sam slala novac, kako ne bi bilo providno, jer je mene majka stalno pitala odakle mi novac, a ja sam govorila da sam pozajmljivala.

Samo mi je bitno da moja mama nema problema zbog svega ovoga što ovde kažem. Hoću da znaju da sve što radim sada i što sam radila je bilo samo zbog njih – dodala je Mina sa suzama u očima.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *