EVO ŠTA JE REKLA MAJKA jedne od žrtava klana Velje Nevolje koji uz osmeh seče glave

Ovo je posebno boli

Jezivni snimci potresli su naročito porodice onih za koje se sumnja da su skončali pod Belivukovim nožem

Pink/Printscreen

Jezivi prizori iz kuće strave i užasa u Ritopeku, u kojoj je zloglasni klan Velje Nevolje svirepo ubijao svoje protivnike, uz osmehe snimajući njihovo klanje i odsecanje delova tela, potresli su sinoć celokupnu javnost Srbije i regoina, a naročito porodice onih za koje se sumnja da su skončali pod Belivukovim nožem.

Od fotografija, pronađenih u telefonima ove kriminalne grupe, posebno je potresna ona na kojoj se Belivuk i Srđan Lalić smeju dok se snimaju, držeći glavu jedne od žrtava koja je u tom trenutku još živa, izmrcvarena, i čeka da je zakolju.PROČITAJTE JOŠ(UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ) Prikazane jezive fotografije žrtava klana Velje Nevolje

Sanja Mihajlović, majka nestalog Gorana, za koga se takođe sumnja da ga je ubio Belivukovog klan, potresena posle sinoćnje emisije “Hit tvit” na kojoj su emitovani jezivni snimci, nije prepoznala svog sina među žrtvama.

Pink/Printscreen

Ne može, kaže, ni da zamisli pakao majki koje su na slikama prepoznale svoju decu, i pita se da li je ovo bezumlje moglo da se spreči.

– Posle ovog što sam videla teško mi je i da govorim, a mogu misliti kako je majkama koje prepoznaju svoje sinove… Mnogo je pitanja I nedoumica u mojoj glavi, ali ono što me bukvalno proganja jeste pitanje da li bi se sve ovo dogodilo da je Belivuk posle hapšenja 2017 godine, za ono ubistvo na šinama, kada su mu pronašli i DNK za mestu zločina, osuđen, a ne oslobođen. Mislim da bi danas mnogo toga bilo drugačije, da bi i moj sin, i mnogi drugi sinovi, danas bili živi. Kad se otkrije ko je od policijskih i pravosudnih organa učestvovao u tome da se unište dokazi protiv Belivuka i Miljkovića, i da se njih dvojica na kraju sudski oslobode, to će dati odgovore I na mnoga druga pitanja – kaže Mihajlovićeva.

Pink/Printscreen

Sanju je u emisiji pomenuo ministar policije Aleksandar Vulin, navodeći da razume bol porodica i da policija radi sve da otkrije šta se dogodilo sa mladića koji kao da su u zemlju propali u poslednje dve godine, a svi su na određeni način bili povezani sa kriminalnom grupom Velje Nevolje.

Sanja Mihajlović sa sinom Goranom koji se vodi kao nestao 24sedam/ Goran Sivački

– Ministar je pomenuo i mene i moje dete, a ja samo vapim da saznam šta se sa njim dogodilo. Mene politika ne zanima, ko god da je na vlasti, da poteče med i mleko, meni ništa ne može da vrati sina – dodaje Sanja, čiji je sin nestao 1. aprila 2019. godine.

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal protiv Belivukove grupe vodi istragu za ubistva Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Gorana Veličkovića, Aleksandra Gligorijevića i Lazara Vukićevića.

Početkom avgusta očekuje se podizanje optužnice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *