(FOTO 18+) UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: JEZIVE SLIKE ZVICERA U BOLNICI!

Tamara Zvicer (35), supruga Radivoja Zvicera (37), navodnog vođe „kavačkog klana“ koji je pre nekoliko dana izrešetan dok je džogirao u kvartu u kom živi u Kijevu, prema pisanju ukrajinskog portala „Detektiv-info“ saznaje da je ona pucala na anapadače i tako odbranila svog supruga!

Prema snimcima koje je ovaj portal objavio jasno se vidi kako Tamara u ruci drži pištolj. Naime, ovaj portal objavio je i jezive slike Radivoja Zvicera iz bolnice.

Podsetimo, ukrajinska policija koja radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe „kavačkog klana“ Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefan Đukić (30). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Dvojica osumnjičenih uspela su da pobegnu, a za dvojicom osumnjičenih, još uvek se traga. Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

Kurir.rs / E.K. /

Foto: DETECTIVE-INFO.COM.UA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *