(FOTO) JAPANCI VASKRSLI SRPSKOG KRIMINALCA U CRTANOM FILMU: Lice iz BG podzemlja se širi internetom! Da li ga prepoznajete?

U devetoj epizodi japanske anime serije “Jormungand” pojavljuje se lik Dragana Nikolajeviča Baldre. On je vođa narodne vojske “Balkanski zmajevi” i poznat je internacionalni kriminalac.

Predstavljen je kao muškarac bele puti i kratko podšišane kose. Nosi uniformu “Balkanskih zmajeva”, a ističe se nadmoćnom ličnošću. Navikao je na bespogovornu pokornost svojih vojnika koji ga veoma poštuju. Brzo i lako se ljuti, ima nepredvidive postupke, što ga čini vrlo opasnim.

Baldra je sin generala koji kao mladić postaje ozloglašeni kriminalac od kojeg strepi cela Evropa. Nikada nije osuđivan zbog političkih veza njegovog oca. Kasnije osniva paravojnu formaciju “Balkanski zmajevi” koju koristi kao kriminalnu organizaciju koja je, angažovana za borbu protiv pripadnika druge nacije.

Sve ovo navedeno, kao i sam izgled lika neodoljivo podsećaju na jednog od najžešćih likova iz beogradskog podzemlja, pa se mnogi fanovi serije pitaju da li je on bio inspiracija.

Izvor: Kurir.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *