(FOTO) OVO SU POSLEDICE OZONIRANJA KRVI: Šta se desilo sa Željkom Mitrovicem nakon sprovodjenja tretmana ozoniranja?

Željko Mitrović je tokom prethodnih dana dobio priznanja svetske stručne javnosti za svoju teoriju da je ozoniranje krvi najefikasnije rešenje za suzbijanje koronavirusa.

Kako bi svojim pratiocima približio sam proces ozonoterapije, on je na svom Instagram i Tviter profilu objavio kako izgleda procedura. Željko je izveo postupak ozoniranja krvi na sebi, a koliko je procedura delotvorna, pokazuje i to da je već danas nastavio akciju “Pinkov konvoj solidarnosti”. Sledeća stanica bio je zatvor kod Požarevca, Zabela, gde je Željko odneo zaštitne vizire za čuvare. Ovu priliku Željko je iskoristio da se obrati tviterašima, koji imaju običaj da vlasniku TV Pink na društvenim mrežama prete upravo Zabelom.

Evo pošto meni stalno tviteraši prete Zabelom, evo došli smo u Zabelu da je opremimo vizirima. Nikad se ne zna, za ne daj Bože. Ali ja mislim da je, na stranu ovo što se zezam, veoma važno ovo što smo uradili, zato što su lica koja izdržavaju kaznu poprilično ugrožena jer su u zatvorenom sistemu i veoma je važno da čuvari nose vizire da ih ne bi inficirali. Nadam se da će ova akcija u kojoj čuvare opremamo vizirima biti delotvorna kao I sve ostale – rekao je Željko u svom prepoznatljivom stilu.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *