Gagi Đogani zbog ovoga BOJKOTUJE „Zadrugu“!

Luna Đogani je van sebe od kada je videla snimak na kojem se njen dečko Sloba Radanović ljubi sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar, a slično se oseća i njen otac Gagi Đogani.

Naime, nakon što je blogerka pala u očaj zbog saznanja da ju je dečko slagao, a zatim se udarala po glavi, poznati muzičar je za „Alo!“ otkrio da je doneo odluku da više ne gleda „Zadrugu“.

– Nije mi dobro zbog dešavanja u „Zadruzi“ i siguran sam da više neću pratiti rijaliti do finala. Znam da je Luna očajna i da joj je loše, ali bliži se kraj i to me teši – kaže Gagi za „Alo!“ i tvrdi da mu prijatelji non-stop javljaju šta se dešava u rijalitiju.

– Stalno me zovu i pričaju mi šta Luna radi, iako ih molim da to ne rade. Ja sam se zarekao da neću više uključivati televizor dok je moja ćerka u rijalitiju. Jednostavno, nemam snage da gledam kako mi dete pati – zaključio je Đogani.

Podsećamo, nakon što se uverila da je Kristina Kockar govorila istinu kada je tvrdila da se ljubila sa svojim suprugom ispred „bele kuće“, Luna je doživela nervni slom i svog dečka Slobu Radanovića optužila da je sa njom isključivo zbog vođenja ljubavi.

– Priznaj, hteo si samo da me je*eš! Nemoj da mi prilaziš više nikada u životu. Ispadam smešna – jecala je Đoganijeva.
Radanović je pokušao da se izvuče tvrdeći da se nije poljubio sa Kijom i da je supruzi izjavio ljubav kada je bio u svađi sa Lunom.

– To je bilo u periodu kada nismo bili dobri – tiho je govorio Sloba, ali Luna je bila neumoljiva.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *