Gore mreže! JK isprozivala Baju Malog Knindžu, a ovakav ODGOVOR nije očekivala!

OTIŠLI SMO U KU*AC! ŠLJAM I PRIMITIVAC

Jelena Karleuša „pecnula“ Baju Malog Knindžu, a ubrzo je stigao odgovor od njegove ćerke.

Jelena Karleuša je putem svog Instagrama uputila nekoliko žestokih opaski na račun pevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, o kojima već neko vreme bruje sve društvene mreže.

Pevačica je na svom storiju ispisala kratak tekst u kom je navela da je njegova pojava na proslavama „pokazatelj da smo kao društvo otišli u ku*ac“ i time pokrenula lavinu reakcija.

„Pojava Baje je*enog Knindže na proslavama domaćih ‘javnih ličnosti’ je pokazatelj da smo kao društvo otišli u ku*ac. Je*eni polu svet! Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas šljam i primitivci doveli do dna“, napisala je ona.Jelena KarleušaJelena KarleušaIZVOR: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

U nizu reakcija na pevačicinu objavu, direktan odgovor stigao je i od Bajine ćerke Ljiljane koja je žustro branila svog oca.

„Taj polusvet, šljam i primitivac je otac šestoro dece, načitan i porodičan čovek, koji ceo život drži sebe i svoju porodicu od vaših estradnih skandala, koga voli publika širom sveta. Gospodin otac, legenda Mirko Pajčin“, napisala je.Jelena Karleuša isprozivala Baju Malog KnindžuJelena Karleuša isprozivala Baju Malog KnindžuIZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT/LILLAPAJCIN

Podsečamo, Baja Mali Knindža, jedan je od najpoznatijih pevača u Srbiji, ali i regionu. Svoj privatni život je oduvek držao daleko od očiju javnosti, a veliku pažnju privukle su njegove ćerke Smiljana, Ljiljana i Anđela koje su izrasle u prave lepotice.

Ovako izgleda Ljiljana koja je odgovorila Karleuši:

POGLEDAJ SLIKE

IZVOR: INSTAGRAM/LILLAPAJCIN/PRINTSCREENBroj slika: 41 / 4

IZVOR: INSTAGRAM/LILLAPAJCIN/PRINTSCREENBroj slika: 42 / 4

IZVOR: INSTAGRAM/LILLAPAJCIN/PRINTSCREENBroj slika: 43 / 4

IZVOR: INSTAGRAM/LILLAPAJCIN/PRINTSCREEN

IZVOR: KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ/YOUTUBE/ZVEZDE GRANDA/PRINTSCREEN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *