HAOS NA SUĐENJU ZA UBISTVO BRATA LUKE BOJOVIĆA: Smeće jedno, kako smeš da me pogledaš kad si mi ubio brata

Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29) nastavilo se danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Dosad je ispitivan Miloš Vojnović, koji se nagodio i priznao Vidakovićevo ubistvo u zamenu za 10,5 godina zatvora u Beogradu. Na današnjem ročištu prikazane su fotografije mrtvog Miloša Vidakovića u Budvi.

Ono što je danas izazvalo pravu buru u sudnici jeste trenutak kad je glavnooptuženi za ubistvo Nikole Bojovića, Saša Cvetanović, pogledao u sestru pokojnog Bojovića, na šta je ona iste sekunde odreagovala.

– Smeće jedno, kako možeš da me pogledaš u lice nakon što si mi ubio brata? – rekla je Bojovićeva sestra.

Podsećamo, na jučerašnjem pretresu Miloš Vojnović je insistirao da se opet pregleda 58 snimaka iz Budve. Na tim snimcima se jasno videlo njegovo kretanje uoči ubistva Vidakovića, kao i bekstvo nakon izvršenog zločina.

Veštak na slučaju za ubistvo Miloša Vidakoviča, Aleksandar Jovanović, žalio se što su objavljeni njegovi privatni razgovori sa advokatom Vladimirom Zrelicom.

– On mi je tražio mišljenje o mentalnom zdravlju Miloša Vojnovića i ja sam mu tada, u privatnom, neslužbenom razgovoru, rekao da on nema nikakav veliki poremećaj. Nije mi jasno zašto je to iskorišćeno na suđenju – rekao je Jovanović.

Na ročištu se nije pojavio Goran Bojanić, koji je navodno bolestan. Sud je odlučio da njegov predmet razdvoji.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *