HIT PRIČA IZ ZABELE: Samo Legija i Zvezdan u braku!

Beretke ostale bez JAJA: Žene došle u Zabelu, ali samo kod ova dva kriminalca

Razdvojenost i ljubav preko žice učinili su svoje, pa su se većini „beretki” brakovi raspali

Ipak je biti bolje oženjen nego mrtav – rekao je davno francuski glumac i pisac Žan Batist Molijer, dok je engleski glumac Alek Ginis šaljivo rekao: „Ko se još nije oženio, nije napravio nijednu veću grešku”. Šta se od ovog odnosi na bivše pripadnike „crvenih beretki” koji su već 20 godina iza rešetaka, ostaje nepoznato, ali bez obzira na to, većini njih su brakovi proteklih godina pukli kao mehur od sapunice.

Razdvojenost i ljubav preko žice učinili su svoje, pa su se većini „beretki” brakovi raspali. Neki su u startu odustali od braka na daljinu, a neki su to učinili godinama kasnije. Zbog toga su za ovaj Uskrs u požarevačkoj Zabeli jedino Milorada Ulemeka Legiju (53) i Zvezdana Jovanovića Zvekija (56), osuđenog na 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, posetile njihove supruge.

– Samo je Legiji došla nevenčana supruga Aleksandra Ivanović, a Zvezdanu njegova žena Olivera. One su im donele pakete i uskršnja jaja. Pošto se njih dvojica nalaze u najčuvanijem delu, „Alkatrazu”, oni su mogli da se jajima kuckaju u sobi za posete, ali ovaj put bez neprobojnog stakla, koje im je skinuto prošle godine. Osim toga, Legija i Zvezdan redovno zovu svoje porodice, a Zvezdan je, i pored visoke kazne, pozitivan – kaže izvor Objektiva.Možda vas zanima

Međutim, ostale „beretke” u Zabeli nisu obišle supruge, već njihove porodice. Sve duži boravak unutar zidina i sve manje nade za izlazak na slobodu rezultirali su brakorazvodnim parnicama, jer lepše polovine nisu mogle da ih čekaju do penzije. Tako se Nenad Bujošević (52), kum Milorada Ulemeka Legije, osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO na Ibarskoj magistrali, 2016. sporazumno razveo od supruge Sanje (46). Rambo je u samici skoro 20 godina, a sa Sanjom ima punoletnog sina i ćerku.

Objektiv.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *