HOROR KOD FRUŠKE GORE: Lazara izgrizle svinje, telo našao otac!

Lazar Miškićević (25) najverovatnije je naprasno umro dok je hranio svinje u svom domaćinstvu u Irigu. Lazarevo telo sa tragovima svinjskih ugriza pronašao je njegov otac Sava, koji je o tome odmah obavestio policiju i Hitnu pomoć. Nakon završenog uviđaja, Lazarevo telo je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim i preliminarnim rezultatima obdukcije, reč je o zadesnoj smrti, ali se čekaju još neke analize, nakon čega će biti određen tačan uzrok smrti.

Lazarevo telo prekjuče su pronašli ukućani, zabrinuti što ga već duže vreme nisu videli. Inače, oni se bave uzgojem svinja i prasića, i od toga žive.

Tokom jučerašnjeg dana Lazarevi rođaci nisu imali snage da pričaju, samo su kratko rekli da im je „dosta njihove tragedije“.

Miškićevićeve komšije zabrinute su za Savu, jer je to druga tragedija koja ga je zadesila.

Savi su pre nekoliko godina u Beogradu nastradali sestra i sestrić. Dok mu je sestra prelazila ulicu, dete se otrglo i krenulo da pretrčava, a majka je pojurila da ga stigne. Nesrećna žena na mestu je nastradala, a koji dan kasnije i njen sin. Sava je to jedva pregurao, a sad i ova tragedija – rekle su komšije.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *