I PUTIN JE ZAPLAKAO: SRPSKU DECU SU U RATU EKSERIMA ZAKUCAVALI ZA OGRADU!

Predsednik Rusije rekao je da su oni koji su pre 20 godina finansirali terorizam na Severnom Kavkazu želeli da rasture Rusiju iznutra.

On je dodao da, da tada nisu sačuvali državu, doživeli bi sudbinu bivše Jugoslavije!

„Zavadi pa vladaj. To znači da oni koji žele da nas podele žele da vladaju nama. To se može primeniti u odnosima između država ili na određenu zemlju, u pokušajima da se razvali iznutra. Tada su imali sve šanse da realizuju svoj gnusni plan, da tako kažem, i to ne samo na Kavkazu“, rekao je Putin u intervjuu za TV „Rusija 1“.

Kako je rekao, Rusija danas apsolutno pouzdano zaštićena od bilo kakvih napada spolja.

Kako se navodi, intervju je snimljen 12. septembra 2019. godine, kada je predsednik stigao u selo Botlih, kako bi zajedno sa dagestanskim ustanicima obeležio 20. godišnjicu pobede nad teroristima. Intervju je emitovan danas, prenosi Sputnjik.

Ruski lider je istakao da bi ih čekala veoma tužna budućnost da nisu uspeli da sačuvaju zemlju, i da bi narod stradao, navodeći kao primer bivšu Jugoslaviju.

„Takva surovost – ne želim da spominjem, ali to se desilo – decu su prikivali ekserima za ograde sopstvenih kuća! To je strašno, katastrofa. Zar smo mi mogli dopustiti da Rusija dođe u tako strašno stanje?“, zapitao se ruski lider.

On je istakao da je zbog toga zadatak broj jedan bio da sačuvaju rusku državu kao jedinstvenu celinu, koju su preci stvarali hiljadu godina.

Izvor: Happy tv

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *