„IDI U KU*AC!“ Nataša Bekvalac psovkom odgovorila na rođendansku čestitku!

Iza Nataše Bekvalac je burna godina, a pop zvezda je uz pomoć porodice uspela da prebrodi težak period. Velika podrška su joj sestre Dragana i Kristina sa kojima je veoma bliska. Kristina uputila je Nataši veoma emotivnu rođendansku čestitku koju je podelila na svom Instagramu.

„Nale moja… Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe… Zakoračiš jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađeš svoju sreću i mir zauvek… ili nemir. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno… i ružnih… ali zajedno… Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja…“, napisala je Kristina koja se malo i našalila:

„Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš… Imam još dosta želja za tebe, ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos!“ napila je ona.

Kristina je oraspoloži i nasmejala stariju sestru, koja joj je kratko odgovorila: „Idi u ku*ac budaletino poremećena!“

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *