IGOR JURIĆ UPOZORAVA: EU nam potura pedofiliju!

Pedofilija je prirodna seksualna orijentacija, baš kao i heteroseksualnost, a prema pedofilima treba da se odnosimo s istim poštovanjem kao i prema drugim ljudima.

Pedofilija je prirodna seksualna orijentacija, baš kao i heteroseksualnost, a prema pedofilima treba da se odnosimo s istim poštovanjem kao i prema drugim ljudima.

Ovu skandaloznu poruku je na konferenciji „TEDx Talk“ na nemačkom Univerzitetu Vircburg poslala profesorka Mirjam Hajne. Borci protiv pedofilije u Srbiji upozoravaju da je ovo samo početak kampanje, jer „moderna“ Evropa ovako izopačene stavove planira da postepeno uvodi i na Balkan.

– Ovo je nešto što na mala vrata treba da uđe kod nas i da zaživi u nekoj bliskoj budućnosti. Nadam se da ćemo kao država i ljudi biti dovoljno svesni toga da pedofiliji i pedofilima ne dozvolimo nikad da postanu deo normalne svakodnevice – upozorava Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ i veliki borac protiv pedofilije.

Jurić ističe da se trenutno osluškuje kako će javnost Srbije reagovati na ovakve stavove, da bi se kasnije krenulo sa mnogo agresivnijom kampanjom i promocijom pedofilije kao normalnog seksualnog opredeljenja. Šta se sprema, vidi se i po tome što sud u Strazburu ne priznaje ruski zakon o sprečavanju pedofilije, dodaje medijski strateg i analitičar Saša Borojević.

– U Rusiji je još 2012. godine donet Zakon o sprečavanju pedofilije i elitne pedofilije, da bi prošle godine Sud za ljudska prava u Strazburu doneo odluku da je taj zakon diskriminacioni. Ovo je upravo znak da EU sprema paket mera za legalizaciju pedofilije. Zakoni koji nam konstantno stižu iz EU o istopolnim brakovima i usvajanju dece kod istopolnih parova su zapravo priprema za legalizaciju i pedofilije. To zapravo govori o strategiji degradacije porodice, koja će sasvim sigurno dovesti do stvaranja novih generacija sa devijantnim načinom razmišljanja i poremećenim moralnim vrednostima – napominje Borojević.

Profesorka Mirjam Hajne toliko je daleko otišla u svom izopačenom izlaganju da je navela kako pedofili, kao i heteroseksualci, nisu birali svoju seksualnu orijentaciju i da ne mogu to prestati da budu.

– Naša je odgovornost da prebrodimo naša negativna osećaja o pedofilima. I tretiramo ih s istim poštovanjem kako postupamo s drugim ljudima. Treba prihvatiti da je pedofilija seksualna sklonost, misao, osećaj, a ne čin. Treba da razlikujemo seksualno zlostavljanje dece i pedofiliju. Ne smemo povećati patnju pedofila tako što ćemo ih isključiti, okriviti ih i ismejavati – ispričala je ona.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *