ИЗМЕШТЕНИ АГРЕСИВНИ МИГРАНТИ ИЗ ЦЕНТРА БЕОГРАДА

ПАНТОВИЋ: ИСПУЊЕН ЗАХТЕВ СНП –


„Српска народна партија поздравља измештање миграната из центра Београда. Ова одлука надлежних институција доказује да је СНП била у праву када је указивала да мигранти насељени у центру главног града представљају велику претњу по безбедност грађана“, изјавио је Огњен Пантовић, народни посланик и потпредседник Градског одбора СНП Београд.

Он је подсетио да је пре само неколико месеци на Зеленом венцу у Београду један мигрант починио убиство, док је путницима и грађанима који живе у околним улицама безбедност свакодневно угрожена.

„У овом делу града посебно је угрожена наша омладина с обзиром на близину Економског факултета и чињеницу да се испред ове образовне установе готово свакодневно догађају туче, крађе, добацује се девојкама… Зато је Српска народна партија снажно подржала и захтеве студената да агресивни мигранти буду расељени из овог дела Београда“, рекао је народни посланик СНП.

Пантовић је нагласио да је измештањем миграната из центра Београда отклоњен само један у низу проблема са којима се Србија суочава од почетка мигрантске кризе, због чега је хитно потребно трајно решење.

„Српска народна партија захтева да сви мигранти који се тренутно налазе на нашој територији буду без одлагања депортовани из Србије, као што би било депортовано свако друго лице које се на територији Србије налази без одговарајућих докумената“, поручио је Пантовић
.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *